Search

Podržano 9 poslovnih ideja iz Konjica

Investicijska fondacija Impakt i Grad Konjic održali su 27.7.2022.g. finalnu prezentaciju IMPAKT inkubatora poslovnih ideja, koja je rezultat zajedničke saradnje okroz provođenje integralnog programa podrške razvoju poduzetništva pod nazivom IMPAKT inkubator poslovnih ideja. IMPAKT inkubator poslovnih ideja se već drugu godinu uspješno provodi u Konjicu i ove godine je povećan i broj biznisa koji će biti podržani.

Stručna komisija odlučila je da podržimo devet poslovnih ideja što znači da će pored finansijske podrške, dobiti i dodatnu stučnu i mentorsku podršku.

Podršu su dobili: Tarik Repovac, Semira Inajetović, Ajla Mujić, Sanela Muhibić, Muamer Kurtić, Admir Lapo, Džan Ždrale, Amela Bubalo i Selma Sultanić.

„Grad Konjic je još jedan dokaz da kada kreirate okruženje u kojem se poduzetništvo može razvijati i kada se pruži adekvatna podrška potencijalnim i postojećim poduzetnicama i poduzetnicima, da rezultat ne može izostati. Ovih devet ideja koje je Investicijska fondacija Impakt danas podržala su održivi biznisi sa dobrim potencijalom za dalji razvoj, a mi ćemo im pružati stručnu i mentorsku podršku njihovoj poduzatničkoj priči“, poručili su iz Investicijske fondacije Impakt.

Ovom prilikom uručene su i potvrde o učešću za učesnice i učesnike u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja.

Druge objave u kategoriji