Search

Nove mogućnosti za mlade u YEP Info paketu!

Info-paket nudi paletu mogućnosti za mlade s ciljem njihove radne aktivacije i upoznavanja sa aktivnostima koje se realizuju u BiH i izvan nje, a koje će ih približiti svijetu rada.

Mapiranje mogućnosti obavljaju savjetodavci CISO centara iz službi za zapošljavanje koji djeluju u sljedećim gradovima: Sarajevo, Tuzla, Bihać, Zenica, Goražde, Prijedor, Istočno Sarajevo, Banja Luka, Trebinje, Bijeljina. Info-paketi ovim postaju sastavni dio usluge službi za zapošljavanje, koje ih aktivno koriste pri grupnim i individualnim savjetovanjima sa mladim nezaposlenima. S ciljem povećanja obuhvata mladih od idućeg mjeseca YEP uvodi ONLINE savjetovanje uz pomoć info-paketa kojim će se profilirati interesantne mogućnosti i organizovati online diskusija sa mladim nezaposlenima s ciljem njihove pripreme i pomoći pri apliciranju.

Posjetite www.berzarada.ba i pregledajte ovosedmični info-paket, ali i prethodne info-pakete koji također sadrže korisne informacije i dalje otvorene konkurse. Ovaj info paket sadrži 41 informaciju, a do sada je objavljeno 2002 informacije.

Info-paket možete pogledati ovdje. 

Druge objave u kategoriji