Search

Kako dobiti 20.000 eura: Još danas prijava na SuperFounders program

INTERA Tehnološki Park objavljuje otvaranje prijava za Superfounders akceleracijski program, čiji je glavni cilj omogućiti poslovni razvoj i rezultate inovativnim startupima na području Balkana. Timovi koji uspješno prođu kroz program imat će spremno tržište i investiciju, kao i osiguranu potporu u razvoju posla i traženju sredstava.

Radi se o akceleracijskom programu za ranu fazu razvoja koja pokriva mnogostruke vertikale zasnovane na intenzivnim tematskim vikend programima i redovnim (tjednim) face-to-face mentoriranjem od strane lokalnih mentora, kao i povremenim mentorskim sesijama s mentorima iz ostalih gradova, specijaliziranim za pojedine teme na kojima će se raditi.

Prvi vikend, Kick-off vikend, održati će se 10.10.-12.10. u Skopju i obavezan je za sve sudionike programa budući da će pružiti fundamentalne informacije vezane za razvoj ideje i poslovnog modela. Nakon toga, svaki od timova ima mogućnost sudjelovati na jednom od tematskih vikenda koji je najbliži području iz kojeg dolazi ideja koju razvijaju: Internet of Things, Fintech & E-commerce, Consumer Mobile, Life Science, Alternative Energy i Business Cloud.

Svaki od tih tematskih vikenda održati će se u jednom od gradova uključenih u program: Mostar, Zagreb, Sarajevo, Novi sad, Podgorica i Thessaloniki. Završetak programa planiran je za početak 12. mjeseca kad će na Pioneers of the Balkans koferenciji u Zagrebu uslijediti Demo day i predstavljanje pred investitorima, a pet najboljih startup timova/poduzeća će moći aplicirati za startup razmjenu s programom u trajanju od 7-14 dana u jednom od partnerskih hub-ova: Numa – Pariz, Tetuan Valley – Madrid, Lisbon Challenge – Lisabon te H-Farm – Venecija.

Dakle, riječ je o zanimljivom regionalnom programu gdje sudionike očekuju zanimljiva predavanja , rad s mentorima, druženja, putovanja i razmjena iskustava.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 07.10.2015. na link, a za sva eventulna pitanja i nedoumice možete nam pisati na info@intera.ba.

Druge objave u kategoriji