Search

Jačanje internih kapaciteta Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske

Nakon što je krajem septembra provedena četverodnevna obuka za zaposlenike Zavoda za zapošljavanje Repubike Srpske, danas i sutra  se u prostorijama Zavoda, održava radionica se zaposlenicima s ciljem da da se pruži dodatna podrška zaposlenicima iz zavoda koji su odabrani da budu treneri, odnosno da nadalje osposobljavaju kolege u Filijalama i biroima za primjenu novog modela rada i Upustva o radu u biroima ZZZRS.

trening-trenera-zzzrs

Cilj radionice je planiranje procesa dalje implementacije Reformskog paketa i primjene Uputstva o radu koje je njegov esencijalni element i predstavljati će standard u radu svih biroa,  sa fokusom na obuke koje će treneri provesti u narednom periodu. Radionica će biti nastavljena i sutra te će konačni rezultati biti usvajanje akcionog plana implementacije obuka, metodologije i alata kako bi se na najefikasniji i najefektivniji način, u što je moguće kraćem roku, svi zaposlenici uputili u praktičnu primjenu Uputstva.

Ovakvim pristupom YEP nastoji, ne samo ojačati interne kapacitete Zavoda nego na participativan način i u saradnji sa menadžmentom i zaposlenicima planirati aktivnosti na način koji će dovesti do praktične promjene procesa i unapređenja rada ZZZRS. Menadžment kontinuirano pokazuje svoju opredjeljenost da se proces reforme nastavi i potpuno sprovede u praksi.

Druge objave u kategoriji