Search

Poziv za prijedloge za podršku sektoru proizvodnje hrane u područjima pogođenim poplavama

Poziv na natječaj za dostavljanje prijedloga za podršku obnovi i jačanju poslovnih aktivnosti  u sektoru proizvodnje i prerade hrane koji je pretrpio značajne štete zbog skorašnjih vremenskih nepogoda. 

Ukoliko ste preduzetni, entuzijasta, inovativni i imate ideje koje mogu rezultirati obnavljanjem i osiguranjem proizvodnje i prerade hrane, nastavkom poslovnih aktivnosti i očuvanjem postojećih radnih mjesta, te djelujete na području sjeveroistočne BiH u dolje navedenim općinama/opštinama, ovim putem Vas molimo da nas kontaktirate i da sa nama podijelite Vaše ideje.

Molimo Vas preuzmite aplikacioni obrazac, te isti dostavite na adresu:

Ured Helvetas SI u BiH – MarketMakers projekt  Zmaja od Bosne 74/2  71000 Sarajevo  Bosna i Hercegovina

Sa naznakom: Aplikacija za Challenge Fund

Ili na mail: info@marketmakers.ba i ajla@marketmakers.ba

Poziv je otvoren od 22.08.2014. godine do 12.09.2014. godine, do 16:00h. Aplikacioni obrazac možete preuzeti na www.marketmakers.ba.

Za dodatne informacije o projektu i natječaju, nazovite 033/942-294 ili pošaljite upit na info@marketmakers.ba. Na upite preferiramo odgovarati pismenim putem.

Na poziv se mogu javiti registrovane kompanije/djelatnosti koje djeluju u sljedećim općinama/opštinama:

Banovići, Bijeljina, Bosanski Brod, Bratunac, Čelić, Gračanica, Gradačac, Domaljevac-Šamac, Doboj Istok, Donji Žabar, Han Pijesak, Kalesija, Kladanj, Lopare, Lukavac, Milići, Modriča, Osmaci, Odžak, Orašje, Pelagićevo, Petrovo, Sapna, Srebrenik, Srebrenica, Šamac, Šekovići, Teočak, Tuzla, Ugljevik, Vlasenica, Vukosavlje, Zvornik, Živinice te na području Brčko distrikta BiH. 

Kompletan oglas je dostupan na ovom linku.

„MarketMakers program je podržan od strane Švicarske vlade, a provodi ga konzorcij koji čine Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o. (Posao.ba). MarketMakers podstiče rast privatnog tržišta u odabranim sektorima, koji će voditi do kreiranja novih radnih mjesta za mlade žene i muškarce. Jedan od odabranih sektora je sektor proizvodnje i prerade hrane, koji je, u regiji SI BiH, ocijenjen kao sektor sa potencijalom za rast i razvoj.“

Druge objave u kategoriji