Search

Мркоњић Град: Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја

Општина Мркоњић Гради Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју Мркоњић Града да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и општина Мркоњић Град учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла.

На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба.

Јавни позив је отворен од 15.01. – 15.02.2018. године. Писмена пријава се предаје у Шалтер сали, шалтер број 2, док је електронску пријаву могуће послати на емаил: drustvene@mrkonjic-grad.rs.ba.

Потпуни текст Јавног позива доступан је на сајту Општине Мркоњић Град укључујући и Формулар за пријаву.

 

Druge objave u kategoriji