Search

Презентација Јавног позива за учешће у YEP Инкубатору пословних идеја Угљевик

Презентација Јавног позива за учешће у YEP Инкубатору пословних идеја у општини Угљевик ће се одржати у сриједу 01.07.2020.године  у  Плавој сали Центра за културу “Филип Вишњић” у Угљевику, са почетком у  14.00 часова. Позивамо све заинтересоване да присуствују радионици и на тај начин сазнају додатне информације у вези програма.

Имајући у виду да је предузетнички програм већ пилотиран 2018.године у општини Угљевик очекује се већи број пријава на основу искустава полазника из првог циклуса као и новооснованих бизниса попут дјечијег вртића “Мали принц” који јако добро послује.

Поред информација о детаљима програма циљ презентације је да се учесницима представе доступне прилике на подручју општине Угљевик као и облици регистрације и погодности за регистрацију одређених облика дјелатности. Учесници ће имати прилику да кроз интерактивну дискусију са представницима Инвестицијске фондације Импакт и општинске управе Угљевик сазнају све што их занима у вези Јавног позива и цјелокупне имплементације предузетничког програма.

Druge objave u kategoriji