Search

Održana prezentacija programa YEP Inkubator poslovnih ideja u Bosanskoj Krupi

Nakon Sanskog Mosta, YEP Inkubator poslovnih ideja je predstavljen danas i u Bosanskoj Krupi a u saradnji sa Općinom Bosanska Krupa. Podsjećanja radi, program podrške poslovnim idejama uključuje finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za pet poslovnih poduhvata na području općine Bosanska Krupa.

Kako se radi o jednoj od općina sa izraženim problemom odlaska stanovništva, a naročito mladih – prilika koja se pruža kroz ovaj preduzetnički program može biti katalizator pozitivnih ekonomskih promjena i otvoriti nove mogućnosti i radna mjesta.

Na današnjoj radionici razgovarano je o mogućim poslovnim idejama i prilikama na području Bosanske Krupe, o povoljnostima registracije poslovnih subjekata te o dinamici realizacije programa YEP Inkubator poslovnih ideja. U organizaciji kako ove tako i svih informativnih radionica vodilo se računa da se zainteresovani građani pridržavaju higijensko-epidemioloških mjera koje uključuju obavezu nošenja zaštitne maske i održavanje fizičke distance u odnosu na druge učesnike.

Podsjećamo da je Javni poziv za učešće u YEP Inkubatoru poslovnih ideja Bosanska Krupa otvoren!

Druge objave u kategoriji