Search

Beograd: Savjetovanje klijenata ulazi i u Opštine

Opština Novi Beograd je prva Opština u Srbiji koja je otvorila Kabinet građana, gdje građani dobijaju savjetodavca za pitanja iz nadležnosti ove institucije. Od sada se sve opštinske Službe nalaze na jednom mestu i građani više ne moraju da traže neophodnu pomoć po opštinskim Odeljenjima, već im je to omogućeno kroz Kabinet građana.

novi-beogradPored rješavanja problema koji su u nadležnosti Gradske opštine Novi Beograd, građanima će se pomoći da, za rješavanje pitanja iz nadležnosti republičkih i gradskih institucija, najkraćim putem i dođu do njih. Kabinet građana je na usluzi je Novobeograđanima svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

novi-beograd3Usluge su organizovane slično organizaciji poslova u javnim službama za zapošljavanje, a pružaju se u šalter sali, te u odvojenim prostorima za individualna savjetovanja. Imajući u vidu veliki broj savjetodavaca oni nisu razdvojeni u posebne kancelarije, već im je omogućen prostor za rad, te su podjeljeni manjim pregradama, po uzoru na bankarski sektor.

 

Druge objave u kategoriji