Search

Do sada najbogatiji info paket #iskoristimogucnosti

YEP donosi i ove sedmice Info paket za sve mlade nezaposlene osobe koji putem Klubova za traženje posla aktivno tragaju za zaposlenjem. Ovaj broj Info paketa daje priliku i onima koji su zainteresovani za različite vrste obuka, obavljanje praksi ili žele besplatno naučiti kako besplatno kreirati web stranicu.

U komunikaciji sa voditeljima Klubova za traženje posla, YEP nastoji promovisati razne mogućnosti kako bi se doprinijelo aktivaciji mladih te u sklopu pružanja tehničke podrške prema Klubovima za traženje posla, YEP skuplja na jednom mjestu sve aktuelne mogućnosti za mlade tražioce posla u obliku info paketa kojeg možete preuzeti ovdje.

U ovom broju možete naći mogućnosti za razvoj vještina: 10, konkurse: 5, praksu: 5, volontiranje: 3, stipendiranje: 3, grantove: 2, organizacije mladih: 2 i intervju: 1. Dosad je objavljeno ukupno 549 informacija, uključujući ovaj broj INFO PAKETA.

Da bi se dodatno pomoglo  mladim nezaposlenima u Klubovima za traženje posla da postanu konkurentniji na tržištu rada, Projekat zapošljavanja mladih je započeo izradu Info paketa sa pregledom ponuda za učešće u volonterskim akcijama, lokalnim i međunarodnim projektima u kojima članovi Klubova mogu učestvovati u svojoj užoj geografskoj regiji, ali i onih u koje se mogu uključiti izvan svoje regije.

Ova aktivnost se implementira putem Projekta zapošljavanja mladih YEP kojeg podržava Švicarska agencija za razvoj i saradnju SDC.

Druge objave u kategoriji