Search

Etihad Airways u Banjoj Luci organizuje intervju za kabinsko osoblje

Avioprevoznička kompanija Etihad Airways‎ organizovat će 24. marta u Banjoj Luci još jedan intervju sa zainteresovanim kandidatima iz Republike Srpske za poslove kabinskog osoblja na njenim avionima.

Intervjui će biti organizovani za pozicije kabinskog osoblja, menadžera za hranu i piće, te šefove kuvare na letu, saopšteno je iz ove kompanije.

Kandidati moraju da imaju najmanje 21 godinu starosti, da tečno govore engleski jezika, a poznavanje drugih jezika predstavlja dodatnu prednost.

Svi potencijalni kandidati treba da se prijave putem sajta kompanije (www.etihad.com/careers), a oni koji prođu u naredni krug procesa zapošljavanja bit će pozvani na intervju u Banjoj Luci 24. marta.

Potpredsjednik Sektora za goste u ovoj kompaniji izrazila je zadovoljstvo načinom na koji su se kandidati predstavili tokom prvog intervjua u Banjoj Luci u januaru, od kojih je gotovo trećina bila uspješna, nakon čega im je ponuđeno da rade širom mreže Etihada.

Ona je dodala da će u naredni krug proći samo kandidati sa odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim predstavljanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne vještine na izrazito visokom nivou.

Kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways‎ je stacionirano u Abu Dhabiju, ima sveobuhvatnu obuku i uživa pogodnosti za putovanja i smještaj, a osvojilo je nagrade za vodeće kabinsko osoblje na Bliskom istoku i za vodeće svjetsko kabinsko osoblje.

Druge objave u kategoriji