Search

Ilijaš: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Općina Ilijaš i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području općine Ilijaš da se prijave za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i Općina Ilijaš sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Prijave je moguće podnijeti u periodu 15.01.2018.-15.02.2018. godine. Popunjen formular i prateće dokumente moguće je predati u pismenoj ili elektronskoj formi. Pismena prijava se predaje na protokol Općine Ilijaš, 126. Ilijaške brigade br. 6., Ilijaš, dok je elektronsku prijavu moguće poslati na email adresu: privreda@ilijas.ba.

Informacija o objavi Javnog poziva dostupna je na sajtu Općine Ilijaš. Na ovoj lokaciji dostupan je puni tekst Javnog poziva kao i Formular za prijavu.

Druge objave u kategoriji