Search

Investicijska fondacija IMPAKT i Općina Novo Sarajevo 18.05.2021. organizuju informativnu radionicu za učešće u Inkubatoru poslovnih ideja

Informativna radionica Inkubatora poslovnih ideja biće održana u utorak 18.05.2021. godine u sali Centra za djecu i omladinu Novo Sarajevo(Kemala Kapetanovića 17, Sarajevo) sa početkom u 13:00 sati, te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani građani općine da prisustvuju radionici.

Uvažavajući odredbe nadležnih kriznih štabova o maksimalnom dozvoljenom broju osoba u zatvorenom prostoru, u svrhu poštivanja navedene odredbe ali i osiguranja svih zaštitnih mjera neophodna je prethodna potvrda prisustva na radionici putem ispunjavanja Google forme. Klikom na link Prijava za informativnu radionicu IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Novo Sarajevo (google.com)

Formu je potrebno ispuniti najkasnije do 18.05.2021. godine u 12:00 sati.

Tokom radionice biti će prezentirani uslovi i detalji učešća u Programu IMPAKT inkubator poslovnih ideja ali i razgovarano o prilikama i resursima koje stoje na raspolaganju svima onima koji pokreću ili razvijaju biznis na području ove općine.

Javni poziv ostaje otvoren do 24.05.2021. a sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Druge objave u kategoriji