Search

It's leader time – trening za mlade bh. liderke i lidere!

Investicijska fondacija IMPAKT je do sada podržala osnivanje više od 200 malih biznisa, a naš tim je pružio stotine sati mentorske podrške. Prema riječima polaznika našeg Inkubatora, upravo to je najveći benefit ovo programa! Investicijska fondacija IMPAKT ne bi bila to što jeste, da kontinuirano ne razmišlja o unapređenju odnosa sa polaznicima inkubatora, pružanju odgovarajuće podrške i jačanju preduzetničkih kapaciteta s krajnjim ciljem povećanja konkurentnosti na tržištu. Učesnike Programa jačanja kapaciteta omladinskih lidera u oblasti preduzetništva i projektnog menadžmenta BOLD pitali smo na kojim oblastima žele raditi i u skladu sa njihovim odgovorima spremili smo vrhunski trening, koji će obilježiti kraj ovog ljeta.

Treneri

Posljednja dva dana avgusta (30.-31.08.) liderke i lideri BOLD programa, koji se realizira uz podršku Američke ambasade u Bosni i Hercegovini, biće dio vrhunskog treninga iz oblasti digitalnog marketinga, prodajnih vještina i indirektnih poreza. Odlučili smo se za „hibridni“ model treninga (online + offline) – kako zbog epidemioloških mjera, tako i zbog činjenice da upravo ovaj model pruža mogućnost većem broju učesnika da budu prisutni i usvoje nove znanja i vještine, bez obzira na radne obaveze.

Kada smo počeli razgovarati o treningu i konceptu realizacije, znali smo da želimo angažovati vrhunske stručnjake koji imaju odličan pristup mladima. Izbor trenera u skladu s ovim kriterijima neće vas iznenaditi. Brankica Raković, vlasnica digitalne agencije i urednica magazina „Lola“ naše učesnike uvest će u svijet digitalnog marketinga, nakon čega ih prepuštamo u ruke iskusnog Kemala Balihodžića, vlasnika marketinške agencije „UP Trend“ i motivacijskog govornika, da ih nauči svim malim trikovima prodaje. Drugi dan treninga rezervisan je za indirektne poreze, a o njima će govoriti sam direktor FEB-a, Denis Zukić.

Trening će pored teoretskog dijela biti ispunjen i praktičnim radionicama koje će učesnike pripremiti za stvarni poslovni svijet i situacije u kojima će se sigurno naći u budućnosti. Važno je napomenuti da učesnike pored edukacije čeka mnogo zabave te pozitivne i motivirajuće atmosfere, kao i neformalnog druženja.

Nagradno darivanje

Ovim treningom željeli smo animirati i širu javnost, koja se često čini pomalo letargičnom, te smo organizovali i nagradno darivanje za sve mlade (18-35 godina) u Bosni i Hercegovini. Prisustvo ovom vrijednom treningu mogu osvojiti kroz nekoliko jednostavnih koraka! Potrebno je da nas prate na društvenim mrežama i da na našoj objavi označe osobu kojoj bi rado poklonili učešće na treningu. Metodom slučajnog odabira, odabrat ćemo čak 3 sretna para. Darivanje traje do 25.08.2021. Ukoliko i vi želite postati dio ove uspješne priče, znate šta vam je činiti.

Vidimo se na Jahorini!

Druge objave u kategoriji