Search

Klub za traženje posla Tuzla: Razgovor sa mladim bankarima

U Birou Tuzla je u sklopu Kluba za traženje posla održana sesija, razgovor sa mladim bankarima, prezentacija “ProCredit Entry Programme” za zainteresovane učesnike Kluba. Učesnici Kluba su se mogli upoznati sa ProCredit Bank kao poslodavcem i procesom upošljavanja u ovoj kompaniji. ProCredit Bank je kompanija koja se ne uklapa u standardne kalupe u kojim većina finansijskih kompanija funkcioniše. Prisutnima je rečeno da kompanija njeguje različitosti i da se ProCredit tim sastoji od kreativnih i ambicioznih mladih profesionalaca.

ProCredit Bank su predstavili: Mevlida Đečević – Koštrebić, predstavnik Odjela ljudskih resursa, te službenici Filijale Tuzla Aleksandar Gojković, Enes Mešić i Alma Imamović koji su dobili zaposlenje u Banci nakon završetka ProCredit Entry Programmme.

Učesnici Kluba su izrazili veliko interesovanje za prezentaciju i bili su veoma zadovoljni sa korisnim informacijama koje su dobili od uposlenika ProCredit banke. Interesantno je da je jedan od predstavnika Banke, Aleksandar Gojković i sam prije nekoliko godina bio u Klubu u Modriči, te je zahvaljujući istoj prezentaciji, postigao veliki karijerni uspjeh u ProCredit Bank.

Ovakva prezentacija se danas održava i za učesnike Kluba u Sarajevu u Birou Centar, a plan je istu mogućnost ponuditi nezaposlenim mladim u Hadžićima, zatim u Mostaru, također kroz Klubove za traženje posla.

170517 procredit tuzla

 

 

Druge objave u kategoriji