Search

Lukavac: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Općina Lukavac i Projekt zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području općine Lukavac da se prijave za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i Općina Lukavac sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Poziv je otvoren od 05.01. – 05.02.2018. godine. Pismena prijava se predaje u šalter Sali općine Lukavac dok je elektronsku prijavu moguće poslati na email adresu sena.tahirovic@lukavac.ba.

Potpuni tekst Javnog poziva dostupan je na web sajtu Općine Lukavac gdje je dostupan i formular za prijavu.

Druge objave u kategoriji