Search

Nagradna igra: Podijeli priliku i iskoristi mogućnosti!

Projekat zapošljavanja mladih objavljuje poziv svim zainteresovanim osobama da daju doprinos objavi prilika za mlade na portalu berzarada.ba.

Na ovom portalu, savjetodavci javnih službi za zapošljavanje objavljuju oglase i informacije o stipendijama, poslovima, volonterskim angažmanima, praksama, obukama, grantovima, događajima i takmičenjima.

U nastojanju da proširimo broj i opseg mogućnosti koje se mladima prezentuju, redizajnirali smo berzarada.ba portal, između ostalog otvarajući i mogućnost registracije i unosa prilika svim zainteresovanim autorima.

Izazov: Podijeli priliku 2016!

Šta trebate učiniti?

  1. Registrujte se kao autor informacija na portalu berzarada.ba
  2. Nakon administratorskog odobrenja vašeg korisničkog naloga, u periodu 20.05 – 20.06.2016 unesite što je moguće veći broj kvalitetnih prilika za mlade u kategorijama: stipendije, posao, volontiranje, praksa, grantovi, obuka, događaji, i takmičenja. Svaka vijest treba biti povezana sa web stranicom pružatelja mogućnosti ili originalnog objavljivača (neophodno je unijeti link)
  3. Nakon pregleda sadržaja od strane administratora, vaši unosi će biti objavljeni na berzarada.ba. U slučaju unosa iste prilike (oglasa) od strane više autora, biće objavljena vijest autora koji je prvi unio vijest. Stoga prije unosa određenog oglasa, provjerite da li je oglas na tu temu već objavljen.
  4. Svi oglasi trebaju biti relevantni za bilo koji dio ili čitavo područje Bosne i Hercegovine (npr. međunarodni pozivi za stipendije u kojem građani/građanke BiH nisu u mogućnosti učestvovati neće biti objavljeni).
  5. YEP zadržava pravo isključivanja iz takmičenja učesnika u slučaju unosa neprimjerenog ili uvredljivog sadržaja.

Nagrade?

3 poklon bona u iznosu od 100 KM za kupovinu odjeće u web prodavnici modnog brenda Funky Guerrilla.

Kategorije za nagrade (za svaku kategoriju dodjeljuje se po jedan poklon bon):

  1. Autor/ica sa najvećim brojem objavljenih vijesti
  2. Autor/ica sa drugim najvećim brojem objavljenih vijesti
  3. Autor sa najvećim brojem lajkova vijesti na YEP Facebook profilu.

Takmičarski period je od 20.05.2016 – 20.06.2016. Vašu registraciju kao autora vijesti možete realizovati i prije takmičarskog perioda.

Imena pobjednika/dobitnika nagrada će biti objavljena 24.06.2016. godine na www.yep.ba.

Sretno!

Druge objave u kategoriji