Search

Najava za INFO DAN BIT CAMP u Klubu za traženje posla Tuzla 2.aprila 2015!

Najavljujemo prezentaciju programa BIT Camp za članove Kluba za traženje posla Tuzla u četvrtak 02.aprila 2015.godine u 12.00 časova. Prezentacija programa će se održati u prostorijama Službe za zapošljavanje TK (Biro Tuzla).
Svi zainteresovani se mogu prijaviti u Klubu za traženje posla Tuzla (zgrada Biroa za zapošljavanje Tuzla Bosne srebrene bb, 1 sprat, ), tel : 035/ 228 318 ili putem Facebook stranice.
Projekat zapošljavanja mladih YEP je u saradnji sa Projektom Market Makers  omogućio da se za Klubove za traženje posla organizuje Info dan o BIT Camp-u. Informacije radi, BIT Camp se realizuje uz podršku Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), te u saradnji sa projektom MarketMakers podržanim od strane Švicarske vlade i Internacionalnim univerzitetom u Sarajevu (IUS). Ovim će se ispitati potencijal za dalju saradnju unutar portfolija u samo ovoj oblasti, te se nadamo da će što veći broj osoba se prijaviti na program.

Zahvaljujući podršci donatora koji su prepoznali vrijednost BIT Campa, svi uspješni kandidati će dobiti stipendiju u iznosu od 7000 KM, ali će se očekivati da snose dio troškova školarine (1500 KM) da bi dokazali motiviranost za učešće u programu. U svakom slučaju, najvažnije je da se osobe informišu o programu, a kasnije se mogu razmotriti opcije za stipendiranje odnosno pomoći u finansiranju programa, tako da taj faktor ne smije biti odlučujući pri apliciranju na šansu koja može promijeniti nekome život.

Informacije o BIT Camp-u kao i aplikacijski formular pronađite na službenoj web stranici: www.bitcamp.ba. Ne propustite priliku prijaviti se na BIT Camp. Prijava kandidata traje do 05. aprila, a sve informacije o BIT Camp-u možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/bitcamp.ba

U toku ove sedmice Projekat YEP će u saradnji sa koordinatorima BIT Alijanse za sve Klubove za traženje posla pri službama za zapošljavanje poslati audio-video prezentaciju o BIT Camp programu kako bi se o istom informisali mladi nezaposleni u 25 gradova širom BiH.

Ako ste zainteresirani da Vam pošaljemo link za prezentaciju molimo da nam pošaljete upit putem maila: info@fixit.ba

Druge objave u kategoriji