Search

Petrovac: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Opština Petrovac i Projekt zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području opštine Petrovac da se prijave za sudjelovanje u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i opština Petrovac sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih preduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Poziv je otvoren od 15.01. – 14.02.2018. godine. Pismena prijava se predaje u Šalter salu Opštine Petrovac Drinić dok je elektronsku prijavu moguće poslati na email adresu petrovac@teol.net.

Potpuni tekst Javnog poziva dostupan je na sajtu opštine Petrovac, uključujući i Formular za prijavu.

Druge objave u kategoriji