Search

Posao iz snova: Prijavite se i postanite milioner na godinu dana

Ako ste ikada sanjali o putovanjima na luksuzne destinacije širom svijeta, a da pritom ne potrošite niti jedan novčić ovo će za vas biti prilika života. Turistička agencija za luksuzna putovanja traži nekoga ko će godinu dana putovati s budžetom od milion dolara i pisati recenzije.

Godinu dana ovaj bi sretnik trebao provesti u luksuznim hotelima i resortima, jesti u najboljim restoranima i provoditi vrijeme na nekim od najljepših plaža na svijetu. Na putovanje se može povesti još jedna osoba.

Naravno, za sve postoje određeni uslovi koje je potrebno zadovoljiti pa tako i za ovaj posao. Ovaj ‘putnik sretnik’ mora biti obrazovan i imati smisla za pisanje, diskretan, elokventan i komunikativan. Mora posjedovati određena znanja o zemljama koje posjećuje, ali i inače biti strastveni putnik. Uz sve to mora znati puno o svjetskim kuhinjama i o umjetnosti.

Oglas za posao iz snova objavljen je na stranicama Luxury Travel Intelligence i VeryFirstTo.com.

Osim luksuznih hotela putnik će morati posjećivati noćne klubove i restorane. U sklopu putovanja predviđena je i vožnja luksuznim jahtama te vožnja luksuznim japanskim vlakom koji se sastoji od 14 apartmana u sedma vagona. Boravak u jednom od apartmana stoji 2.400 funti po noći.

Kako bi se prijavili za posao morate se registrovati na straniciVeryFirstTo.com/job i u 65 riječi objasniti zašto baš vi zaslužujete ovu priliku. Uz to morate priložiti i svoju biografiju. (6yka.com)

Druge objave u kategoriji