Search

Reformski paket: Unapređenje infrastrukture u Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske – biro Bratunac

U sklopu saradnje sa Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske u toku su radovi na infrastrukturi u Birou Bratunac gdje je cilj prilagoditi i unaprijediti postojeće infrastrukturne uslove a kako bi se obezbijedila potpuna i efikasna primjena novih procedura rada. 

U sklopu podrške infrastrukturnom unapređenju službi/zavoda za zapošljavanje u BiH, Projekat zapošljavanja mladih (YEP) a koji podržava Vlada Švajcarske, osigurat će opremanje prostorija, u skladu sa dogovorenim planom investicija.

Planiranim aktivnostima biti će, pored biroa Bratunac, obuhvaćeno i dodatnih 9 biroa/filijala Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske a to su Šekovići, Derventa, Trnovo, Banjaluka, Prijedor, Foča, Laktaši, Istočna Ilidža. 

Važno je istaknuti da se sve aktivnosti odvijaju uz zajedničko ulaganje Projekta zapošljavanja mladih (YEP) i Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske te u skladu sa vizualnim standardima i definisanim procesima rada u sklopu reforme koju YEP provodi i sa ovim Zavodom ali i sa ostalim kantonalnim službama. 

 

Druge objave u kategoriji