Search

Sedmica sa IMAPKT-om

Septembar je mjesec uz koji se često vežu nove stvari, mjesec u kojem počinjemo sa realizacijom i implementacijom odluka koje smo donijeli tokom ljeta. Za tim Investicijske fondacije Impakt, ovaj mjesec i sedmica su zaista u znaku brojnih novosti.

Pregled aktivnosti

Informativne radionice održali smo u općinama Gacko i Zavidovići, dok smo u Brčko Distriktu održali prvu, potom drugu pa i treću radionicu u sklopu intenzivne preduzetničke obuke IMPAKT Inkubator poslovnih ideja.

U ovoj sedmici potpisali smo i Ugovor o saradnji sa Općinom Bosanska Krupa.

Učesnici Impakt inkubatora poslovnih ideja u Bihaću, dobili su priliku da svoje poslovne poduhvate predstave na 18. međunarodnom sajmu ekologije EKOBIS.

U protekloj sedmici realizirali smo i dva treninga u saradnji sa GOPA-om i ILO-m „Start you business“ i „Improve your business“ na kojima je naš tim imao priliku usavršiti znanja iz oblasti preduzetništva. Kao dio mentorske podrške pravo na učešće dobili su i preduzetnici iz Inkubatora. Internacionalne mentorice sa bogatim iskustvom vodile su treninge, a preduzetnici su upijali svaku izgovorenu riječ, kako bi u budućnosti mogli biti još uspješniji.

Za naše prijatelje organizovali smo i super nagradno darivanje u saradnji sa naruči.ba, a dobitnike ćemo proglasiti u nedjelju u 17:00 sati. Još uvijek imate šansu da osvojite super nagrade.

Spremamo vam

Tim Investicijske fondacije, gotovo nikada ne miruje, te vam sa ponosom najavljujemo brojne aktivnosti u narednoj sedmici. Otvaranje Javnog poziva u Bosanskoj Krupi, održavanje informativne radionice u Istočnoj Ilidži, posjete preduzetnicima, te prvi dani obuke u Bijeljini i Zenici su samo neke od aktivnosti.

Ukoliko vas zanima kada dolazimo u vašu lokalnu zajednicu pišite nam na društvenim mrežama.

Naš tim vam želi ugodan vikend.

Druge objave u kategoriji