Search

Sedmica sa Impakt-om

Četrdesedet i sedmu sedmicu 2021. godine proveli smo u radu sa učesnicima IMPAKT Inkubatora poslovnih ideja širom Bosne i Hercegovine.  Zajedno smo vrijedno radili na radionicama i kreaciji biznis planova, kako bismo ideje pretvorili u djela, a snove u stvarnost.

U Istočnoj Ilidži javni pozivi za prijavu na Impakt Inkubator poslovnih ideja je još uvijek otvoren, dok smo u drugim lokalnim zajednicama nastavili sa našim radionicama, te smo tako ove sedmice održali radionice u Bijeljini, Brčkom, Zenici i Novom Gradu, Gračanici i Zavidovićima

Ove sedmice je održana dodjela priznanja za mlade uspješne ljude sa područja TK u organizaciji Radio Kameleon uz podršku Ministarstva za kulturu, sport i mlade TK. Gdje su pobjednici u kategoriji poduzetništvo i start up Emina Mulalić i Edin Dedić, oboje iz Doboj Istoka bili učesnici IMPAKT inkubatora poslovnih ideja.

Tim Investicijske fondacije, ne miruje ni naredne sedmice, gdje nas očekuje PITCH u Brčkom,  u Bijeljini obuku privodimo kraju, dok u ostalim lokacijama nastavljamo sa redovnim aktivnostima.

Svim sudionicima Impakt obuke želimo puno sreće, a svim poduzetnicima koji imaju ideju preporučujemo da nas prate, kako bi znali kada počinje IMPAKT Inkubator poslovnih ideja u njihovoj zajednici.

(https://www.facebook.com/yepbih) (https://www.instagram.com/yep_fondacija_impakt/)

Druge objave u kategoriji