Search

Tuzla: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Grad Tuzla i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području Tuzle da se prijave za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i Grad Tuzla sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Prijave je moguće podnijeti do 30.04.2018. godine. Popunjen formular može se predati direktno u Pisarnicu Grada Tuzla na adresu „Grad Tuzla – Služba za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti, Ulica ZAVNOBiH-a broj 11, sa naznakom: „Prijava na YEP projekat“, pri čemu je bitno osigurati da je Prijavni formular popunjen u potpunosti, odnosno da nema nedostajućih informacija.

Puni tekst Javnog poziva dostupan je na sajtu Grada Tuzle, uključujući i formulare za prijavu za pojedince i nevladine organizacije.

Druge objave u kategoriji