Search

U decembru se organizuje odgođena CEO konferencija

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, u suradnji sa partnerima, obavještava da nastavlja sa organizovanjem, prethodno prolongiranih, CEO konferencija. Konferencija u Sarajevu će biti održana 6. i 7. decembra 2014. godine u Domu mladih Sarajevo i u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Odluka o prolongiranju CEO konferencije u Sarajevu i CEO Warm-up konferencije u Banja Luci donešena je usljed situacije koja je nastupila zbog vremenskih neprilika i nastanka elementarne nepogode u Bosni i Hercegovini tokom maja tekuće godine.

Ranije ove godine su održane CEO Warm-up konferencije u Zenici, Tuzli i Mostaru, gdje je ukupno prisustvovalo više od 450 mladih iz cijele države. Organizatori poručuju da nastavljaju sa održavanjem konferencija jer se pokazalo da su ovo događaji koji zaista uspjevaju motivisati mlade na proaktivnost kada je u pitanju razvoj karijere i pokretanje vlastitog biznisa, što za krajnji cilj dovodi i do pozitivnih promjena u društvu.

CEO konferencija u Sarajevu okupit će više od 600 učesnika. Konferencija će trajati dva dana, a učestvovat će i više od 20 govornika, te 50 nekih od najuspješnijih kompanija u BiH. Svi učesnici će imati priliku poslušati sjajne priče CEO govornika, prisustvovati mnoštvu radionica i drugih dodatnih sadržaja, ostvariti važna poslovna poznanstva, dobiti CEO paket iznenađenja, a po kraju konferencije će biti uručeni certifikati.

Također, obavještavaju se svi koji su ranije ove godine izvršili prijave i uplate za CEO konferencije u Banja Luci i Sarajevu, da su njihove aplikacije validne. Datum održavanja CEO Warm-up konferencije u Banja Luci će biti naknadno objavljen.

Svi zainteresovani mogu pronaći dodatne informacije i aplikacioni formular na www.ceokonferencija.ba, kao i zvaničnoj Facebook stranici Konferencije. Suorganizator prve dvije CEO konferencije je bio Projekat zapošljavanja mladih (YEP) i Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC).

Druge objave u kategoriji