Search

U općini Kakanj podrška za pet novih poslovnih poduhvata!

Svaka vaša ideja koja uz pomoć Impaktove mentorske i finansijske podrške evoluira u održivi biznis donosi puno zadovoljnih osmijeha i ličnu satisfakciju budućih preduzetnika, kao i razvoj i napredak lokalne zajednice.

Danas je stručna komisija u Kaknju nakon finalne prezentacije svih kandidata koji su ostvarili pravo na prezentovanje, odabrala pet najboljih poslovnih ideja. Među najboljim biznisima ovoga puta, našli su se: “Solvio d.o.o.” – Adnan Tiro, “PČELARSTVO AJLA” – Ajla Omerhodžić, “GRAFOVEZ d.o.o.” – Adisa Erkočević, “AQUA VOD” – Bećir Aliefendić i “FAST-FOOD CITY” – Mersiha Jašarspahić

Finalnoj prezentaciji projekata prisustvovao je i gradonačelnik općine Kakanj Mirnes Bajtarević, koji je svojim mladim sugrađanima pored motivirajućih rijeći ohrabrenja poželio veliki uspjeh u poslovnoj avanturi koja je pred njima.

Na kraju želimo se od srca zahvaliti svim kandidatima na izvrsnom radu, na punoj odgovornosti i apsolutnom povjerenju, na stalnoj preciznosti i dobrim idejama. Želimo vam da nastavite s istim entuzijazmom, ostvarujući nove pobjede! Sretno dragi naši!

Druge objave u kategoriji