Search

Živinice: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Općina Živinice i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području općine Živinice da se prijave za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i Općina Živinice sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Prijave je moguće podnijeti u periodu 12.01.2018 – 12.02.2018. godine. Popunjen formular i prateće dokumente moguće je predati isključivo u pismenoj formi. Pismena prijava se predaje u zatvorenoj koverti i to u pisarnicu Općine Živinice, sa naznakom za „Učešće u Projektu zapošljavanja mladih (YEP)“.

Puni tekst Javnog poziva dostupna je na sajtu Općine Živinice, uključujući i Formular za prijavu.

Druge objave u kategoriji