Search

#Iskoristi mogućnosti i ovog ponedjeljka

Za sve mlade koji traže mogućnost da nauče nešto novo, koji žele priliku da obave praksu ili samo žele da učestvuju u nekoj obuci objavljujemo 114. broj Info paketa sa paletom informacija koje  mogu biti od koristi dok aktivno traže zaposlenje.  Mladi koji žele saznati kako se zaposliti u inostranstvu –  više informacija mogu dobiti ako prisustvuju u Danu otvorenih vrata  …Centar  za mlade INPUT koji organizuje razne kurseve od kurseva stranih jezika do kursa fotografije… Ako ne znate dovoljno o preduzetništvu tu je prilika da naučite više od onih koji imaju iskustva u ovoj oblasti pa zato  #Iskoristite mogućnost koju pruža SHL & Networks i učestvujte u obuci za mlade preduzetnike.

Od narednog ponedjeljka, uvodimo novinu u pripremi i objavi informacija o mogućnostima za volontiranje, obavljanje pakse, prilikama za obuke … Sve informacije će biti dostupne na unaprijeđenoj aplikaciji koja će nuditi nove funkcionalnosti pa će biti omogućeno da informacije, pored savjetodavaca javnih službi za zapošljavanje, postavljaju i pojedinici i organizacije, a informacije će biti objavljivane svakodnevno ne samo ponedjeljkom. Mladi koji su procesu grupnog i indvidualnog savjetovanja  će i nadalje moći dobiti  i printanu verziju Info – paketa od svojih savjetodavaca.

Ovosedmični broj Info – paketa objavljujemo na www.berzarada.ba, sa napomenom da će se i unaprijeđena aplikacija biti dostupna na istoj web adresi.

Foto: Arhiva YEP-a

Druge objave u kategoriji