Search

Projekat zapošljavanja mladih na Facebooku dostigao 4000+ pratilaca

Manje od 6 mjeseci nakon što smo dosegnuli 2.500 pratilaca na Facebooku, FB profil Projekta zapošljavanja mladih je dosegao novi jubilej: 4000+ pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Analiza Google Analytics ukazuje da najveći broj čitalaca naše web stranice www.yep.ba dolazi upravo sa ove mreže, na koju smo se s razlogom fokusirali – koristi je najveći broj mladih, kojima želimo da komuniciramo važne poruke.

Vaš interes za informacije o zapošljavanju mladih nameće nam obavezu još ažurnijeg praćenja vijesti u ovoj oblasti i objavljivanje korisnih informacija, savjeta i dokumenata. Trudićemo se da svakodnevno objavljujemo informacije koje Vas interesuju, te da postanemo jedan od ključnih kanala za Vaše informisanje po pitanju zapošljavanja i usluga koje možete i trebate dobiti preko javnih službi za zapošljavanje.

Zahvaljujemo se i našim partnerima: javnim službama za zapošljavanje, nevladinim orgnizacijama, poslodavcima i pojedincima bez čijeg zalaganja mnoge YEP aktivnosti ne bi bilo moguće realizovati. Vjerujemo da je budućnost upravo u komunikaciji sa klijentima putem elektronskih kanala koji nude brzu komunikaciju, dostupnu 24 sata, 7 dana u nedelji, transparentnost i mogućnost učešća klijenata u kreiranju usluga za njih. Naša vizija je e-savjetovanje klijenata u BiH, koje je raspoloživo u razvijenim zemljama Evrope – Austriji, Njemačkoj, Švajcarskoj, Belgiji… Na putu ka toj viziji uz našu podršku su razvijeni Portal Zavoda za zapošljavanje RS https://www.zzzrs.net/, Portal Federalnog zavoda za zapošljavanje https://fzzz.ba/, te Portal Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo https://juszzks.com.ba/, Portal e-biro https://berzarada.ba/, a u razvoju su i dva portala za upravljanje učincima javnih službi za zapošljavanje.

 

HVALA !!!

Druge objave u kategoriji