Search

#iskoristimogucnosti #info-paket donosi 28 mogućnosti ove sedmice!

Info-paket kojeg razvija Projekat zapošljavanja mladih pomaže Klubovima za traženje posla i mladima da unaprijede svoje vještine i šanse za zaposlenjem tako što svake sedmice istražujemo mogućnosti koje odgovaraju mladim nezaposlenima. Ovu inicijativu su prepoznale prvenstveno službe za zapošljavanje te su vlastitim resursima aktivno uključeni u izradu info-paketa putem online alata www.berzarada.ba.

Nadalje, veliki broj organizacija i kompanija koje imaju organizovane aktivnosti kontaktiraju Projekat i na taj način obogaćuju info-paket.

U ovom broju posebno ističemo obuku za pisanje logičkog okvira (besplatna), informativnu NLP radionicu (besplatna), radionicu za pregovoračke vještine (besplatna), poziv za poziciju multiplikatora SHL, IAESTE praksu u Njemačku itd.

Posjetite www.berzarada.ba i saznajte koje mogućnosti su vam na raspolaganju ove sedmice. Ukoliko ih vi trenutno ne možete iskoristiti proslijedite drugim mladim osobama i na taj način pomozite da se što veći broj mladih informiše i učini nešto korisno za sebe!

Druge objave u kategoriji