Search

Бијељина: Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја

Град Бијељина и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју Бијељине да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и Град Бијељина учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла.

На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба.

Јавни позив је отворен од 17.01. – 17.02.2018. године. Попуњен пријавни формулар је могуће предати у Градској управи Бијељина, Трг Краља Петра I Карађорђевића 1, 76300 Бијељина са назнаком “Не отварај – програм подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја”, доставити Одсјеку за локални економски развој и европске интеграције. Електронску пријаву је могуће доставити на адресу ivana.ljubinkovic@gradbijeljina.org

Потпуни текст Јавног позива доступан је на сајту Града Бијељина.

Druge objave u kategoriji