Search

Градишка: Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја

Општина Градишка и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју општине Градишка да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и општина Градишка учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла.

На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба.

Јавни позив је отворен од 15.01. – 15.02.2018. године. Писмена пријава се предаје у канцеларији 30 Општинске управе општине Градишка док је електронску пријаву могуће послати на адресу danilo.sobot@opstina-gradiska.com.

Потпуни текст Јавног позива доступан је на сајту општине Градишка укључујући и Формулар за пријаву.

Druge objave u kategoriji