Search

Источна Илиџа: Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја

Општина Источна Илиџа и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју Источне Илиџе да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и Општина Источна Илиџа учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла.

На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба.

Пријаве за учешће у YЕP инкубатору пословних идеја је могуће предати до 26.02.2018. године. Писмена пријава се предаје на протокол у Општини Источна Илиџа, насловљено “Инкубатор пословних идеја (YEP), за кабинет Начелника Општине Источна Илиџа”, док је електронску пријаву могуће послати на емаил sefkabineta@istocnailidza.net.

Потпуни текст Јавног позива доступан је на сајту Општине Источна Илиџа, укључујући и Формулар за пријаву учесника.

Druge objave u kategoriji