Search

Лакташи: Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја

Општина Лакташи и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју Лакташа да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и општина Лакташи учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла.

На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба.

Јавни позив је отворен од 15.01. – 15.02.2018. године. Попуњен формулар се предаје у канцеларији 32 Општинске управе општине Лакташи, док је електронски пријаву могуће послати на адресу goran.vujakovic@laktasi.net.

Потпуни текст Јавног позива доступан је на сајту Општине Лакташи укључујући и Формулар за пријаву.

Druge objave u kategoriji