Search

Приједор: Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја

Град Приједор и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју Приједора да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и Град Приједор учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла.

На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба.

Пријаве за учешће у YЕP инкубатору пословних идеја је могуће предати до 25.02.2018. године. Писмена пријава се предаје у Агенцију за економски развој Града Приједора “ПРЕДА”, док је електронску пријаву могуће послати на адресу office@preda.rs.ba

Потпуни текст Јавног позива доступан је на сајту Града Приједора, укључујући и Формулар за пријаву кандидата.

Druge objave u kategoriji