Search

Рудо: Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја

Општина Рудо и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју општине Рудо да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и Општина Рудо учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла.

На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба.

Пријаве за учешће у YЕP инкубатору пословних идеја је могуће предати до 17.02.2018. године у шалтер сали општине Рудо, са назнаком “Не отварај – програм подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја”, или путем е-маил адресе: projekti@opstinarudo.com.

Потпуни текст Јавног позива доступан је на сајту Општине Рудо, укључујући и Формулар за пријаву.

Druge objave u kategoriji