Search

Креће реконструкција Огледног Бироа за запошљавање Добој!

Меморандум о разумијевању и сарадњи и пружању подршке реконструкцији Огледног бироа у Добоју који је у потпуности уништен након поплава у Републици Српској, данас су у Палама потписали директор Завода за запошљавање Републике Српске, Милко Чолаковић и руководилац Пројекта запошљавања младих (YЕP), Ранко Маркуш.

Представништво GOPA у БиХ – Пројекат запошљавања младих YЕP, финансијски ће подржати реконструкцију интеријера у Огледном бироу Добој, а све у циљу поновног успостављања и функционисања, те пружања услуга незапосленим лицима на овом подручју.

Огледни биро Добој развијен је у оквиру Пројекта запошљавања младих (YЕP), који финансира Швицарска агенција за развој и сарадњу (SDC) у октобру 2013. године, а служио је као модел увођења новог начина рада и побољшања инфрастрктуре унутар ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске.

Успостављање функционисања Огледног бироа подразумијева наставак започетих активности, односно савременији приступ у раду са незапосленим особама, што подразумијева свакодневну комуникацију и савјетовање незапослених особа као и комуникацију са послодавцем. У Огледном бироу Добој уведен је савјетодавни рад са незапосленим лицима као приоритетна услуга коју пружа биро, те успостављен је Клуб за тражење посла за рад са незапосленим лицима.

На наредним фотогалеријама можете видјети:

Druge objave u kategoriji