Search

Besplatni kursevi novinarstva, fotografije i strip crtanja – AIESEC i eTrafika

Studentska organizacija AIESEC i portal eTrafika, uz podršku Helsinškog parlamenta građana u Banjoj Luci, mladima nude jedinstvenu priliku za edukaciju i razvijanje medijskih i umjetničkih talenata.

U sklopu projekta „Affect and Act“, koji ima za cilj podizanje svijesti o problemima društvenih kategorija koje žive ispod granice siromaštva i razvijanje društveno odgovornog novinarstva, organizuju besplatne radionice novinarstva, fotografije i strip crtanja u trajanju od pet sedmica. Radionice će voditi AIESEC praktikanti iz Srbije i Crne Gore, a one će biti praktično i interaktivno oblikovane, pa će do okončanja kurseva učesnici proizvesti autorske materijale, koji će biti objavljeni na velikoj finalnoj izložbi, kao i na portalu eTrafika.

Ali, ni to nije sve! Ne, učesnici neće dobiti set noževa, ali hoće dobiti priliku da, kao najbolji polaznici svakog od kurseva, nakon okončanja projekta nastave angažman na portalu! Radionice će biti održavane u prostorijama Univerzitetskog preduzetničkog centra, u Studentskom gradu (baraka iza zgrade Rektorata), a fiksni termini njihovog održavanja će biti dogovoreni sa učesnicima na prvim sastancima polaznika i predavača, koji su zakazani za:- ponedjeljak, 20. januar, u 18 časova (novinarstvo)- ponedjeljak, 20. januar, u 19 časova (fotografija)- utorak, 21. januar, u 19 časova (strip crtanje)

Ukoliko imate volju da učite, razvijate svoje talente i primijenite ih u društveno korisne svrhe, jedini dodatak koji je potreban jeste prijava na linku ispod, pri čemu želimo da naglasimo da je moguće prijaviti se za više od jednog kursa.

Za sva dodatna pitanja, obratite nam se u inbox FB stranice AIESEC Banja Luka ili na mejl adresu exchange.banjaluka@gmail.com Vidimo se uskoro! Link: https://www.facebook.com/events/620702441312198

Izvor: Facebook grupa ODLIV MOZGOVA, https://www.facebook.com/groups/odlivmozgova

Druge objave u kategoriji