Search

Biser na Uni, ove sedmice je domaćin Inkubatora poslovnih ideja!

U nastojanju da pobjegnemo od kišnog vremena u Sarajevu, zaputili smo se u lijepu Krajinu. Naš domaćin ove sedmice je Bihać. Tamo smo danas testirali poduzetničke vještine mladih i ambicioznih ljudi. Moramo reći da smo zaista zadovoljni pokazanim. Ove mlade ljude, baš kao i one iz Konjica, čeka intenzivna obuka u trajanju od 6 dana kao i kreacija vlastitih biznis planova.


Dok na jednom mjestu sa mladim ljudima krećemo na put do poduzetništva, na drugim mjestima činimo finalne korake ka završetku ovog puta. Sudionici iz Travnika i Tomislavgrada su pažljivo slušali predavanje iz financija, koje drži naš direktor Senajid Đozo (ispod pogledajte i fotografiju koju su napravili kao posvetu njemu i činjenici da su za njegovo predavanje svi zainteresirani toliko, da u tim trenutcima ništa drugo nije važno).

Kladanj, Kakanj, Srebrenik i Čelić su nadomak finaliziranju obuke i izradi biznis planova. Njihova želja da budu najbolji naša je ultimativna motivacija.


U narednoj sedmici neke od njih pripremat ćemo za finalnu prezentaciju i sa njima osjećati tremu, a u Općini Stari Grad održat ćemo informativnu radionicu 15.06.2021. u prostorijama Startup studija, Ul. Maršala Tita 54/II, s početkom u 12.00h. Koristimo ovu priliku da vas pozovemo da nam se pridružite na ovoj ili nekoj od narednih lokacija.

Budite nam zdravo, do sljedećeg viđenja.

Druge objave u kategoriji