Search

BIT Camp prezentacija za članove Kluba za traženje posla Tuzla

U sali Službe za zapošljavanje TK, za članove Kluba za traženje posla danas je održana prezentacija programa BIT Camp. Tuzlanke i Tuzlaci su pokazali veliki interes i želju da se informišu o programu, a neki od njih su se u međuvremenu prijavili za obuku. Prezentaciju programa je vodio gdin. Dragiša Marek ispred Projekta Market Makers koji također funkcioniše u sklopu švicarskog portfolija zapošljavanja mladih.

Informacije radi, Projekat zapošljavanja mladih YEP je u saradnji sa Projektom Market Makers  omogućio da se za Klubove za traženje posla organizuje Info dan o BIT Camp-u. Rok za prijavu za ovaj ciklus programa je 04.april, a aplikacijski formular pronađite na službenoj web stranici: www.bitcamp.ba. Ne propustite priliku prijaviti se na BIT Camp. Sve informacije o BIT Camp-u možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/bitcamp.ba. Slike sa prezentacije možete pogledati ovdje. 

Ako ste zainteresirani da Vam pošaljemo link za video prezentaciju molimo da nam pošaljete upit putem maila: info@fixit.ba

Druge objave u kategoriji