Search

Bugojno: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Općina Bugojno i Projekt zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području općine Bugojno da se prijave za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i općina Bugojno sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Poziv je otvoren od 12.01. – 12.02.2018. godine. Pismena prijava se predaje lično u Općini
Bugojno, šalter “Prijem podnesaka” ili putem pošte na adresu: Općina Bugojno, 307.  Motorizovane brigade 92, 70230 Bugojno sa naznakom “Program podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja”, dok je elektronsku prijavu moguće poslati na email adresu: bugojno@bih.net.ba.

Potpuni tekst Javnog poziva dostupan je na ovom linku, kao i na sajtu općine Bugojno, dok je formular za prijavu dostupan ovdje.

Druge objave u kategoriji