Search

Doboj Istok: najava finalne prezentacije IMPAKT inkubatora poslovnih ideja

IMPAKT inkubator Doboj Istok

Posljednja prezentacija u Tuzlanskom kantonu za ovaj ciklus održat će se u Doboj Istoku. Kao rezultat saradnje i poduzetničke obuke u sklopu inkubatora 3 poslovne ideje bit će predstavljene, a  najbolje rangirani će dobiti dodatnu stručnu, mentorsku i finansijsku podršku.

Investicijska fondacija Impakt i Općina Doboj Istok, uz podršku Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona i Službe za zapošljavanje Tuzlanskog kantona u petak 15.7.2022. sa početkom u 12:00, u sali Općinskog vijeća, organiziraju javno predstavljanje poslovnih poduhvata mladih ljudi sa područja općine Doboj Istok koji su u proteklom periodu vrijedno radili na razradi svojih poslovnih ideja.

Podsjećamo, u sklopu zajedničke saradnje između Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona, Investicijske fondacije IMPAKT, JU Služba za zapošljavanje Tuzlanskog kantona i 10 lokalnih zajednica na području Tuzlanskog kantona u 2022. godini realizuje se program IMPAKT inkubator poslovnih ideja Tuzlanskog kantona koji, između ostalog, obuhvata program preduzetničke obuke te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za nove poslovne poduhvate  mladih u dobi od 18 do 35 godina.

Druge objave u kategoriji