Search

IMPAKT sedmica

Ljeto u Investicijskoj fondaciji Impakt je dinamično i uzavrelo od rada na poslovnim idejama i poslovnim planovima učesnika i učesnika IMPAKT inkubatora.

U ovoj sedmici smo radili na preko 30 poslovnih planova, naravno u intenzivnoj i kontinuiranoj komunikaciji sa našim učesnicima i učesnicama. Dorađivali smo finansijske projekcije, poslovne modele, marketing plan, tržište, sve segmente u kojima je bilo potrebno unaprijediti sadržaj. Za one koji su se odlučili prezentirati svoje ideje, zajedno sa njima izrađivali smo prezentacije kako bi na što bolji i jasniji način stručnoj komisiji predstavili svoje ideje i poslovne planove.

Održali smo finalne prezentacije IMPAKT inkubatora poslovnih ideja u 4 lokalne zajednice: Travnik, Sapna, Teočak i Doboj Istok i bili smo oduševljeni kako poslovnim planovima tako i prezentacijama budućih poduzetnica i poduzetnika.

U ovoj sedmici 10 poslovnih ideja dobilo je dodatnu stručnu mentorsku i finansijsku podršku kroz IMPAKT inkubator koji Investicijska fondacija Impakt provodi u saradnji sa Općinom Travnik, Ministarstvom za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona, Službom za zapošljavanje Tuzlanskog kantona, Općinom Sapna, Općinom Teočak i Općinom Doboj Istok.

Druge objave u kategoriji