Search

Kako je izgledao august u Investicijskoj fondaciji?!

Nekoliko sedmica za vas nismo spremili pregleda aktivnosti, ne zbog toga što se ništa ne događa – naprotiv! Kod nas se radi punom parom, iako je august u znaku godišnjih odmora, naš tim vrijedno i marljivo radi.

Za vas i vaše genijalne ideje, otvorili smo javne pozive za Impakt inkubator poslovnih ideja, u Zenici, Bijeljini, Zvorniku, Gračanici, Novom Gradu i Zavidovićima. U Zvorniku, Bijeljini, Gračanici, Novom Gradu i Zenici već smo održali informativne radionice i sa vama moramo podijeliti zadovoljstvo činjenicom da je odziv u ovim općinama sjajan! Nadamo se da će svi ovi mladi ljudi istrajati u svojim namjerama i otisnuti se u preduzetničke vode zajedno sa nama. Ako vas zanima da li ćemo u narednom periodu biti baš u vašem gradu, slobodno nam pišite.

Tim Investicijske fondacije je bio i na Festivalu mladih u Tuzli, gdje smo održali već 2 radionice: Od ideje do biznisa i Uđite sa nama u svijet marketinga, a sutra vas tamo očekuje radionica Finansije i vi na ti. Ukoliko ste spremni za nove izazove obavezno nam se pridržite.

No to nije sve, organizujemo i trening iz oblasti digitalnog marketinga, prodaje i poreza. Vrhunski predavači, mnogo znanja i dobre zabave obilježit će kraj ovog mjeseca na Jahorini.

Druge objave u kategoriji