Search

Konferencija DRIVE 2018 u Sarajevu: Razvoj zaposlenika centralna tema

Danas se u Sarajevu održava konferencija DRIVE2018, regionalna leadership i talent konferencija koja je fokusirana na teme vođenja i razvoja zaposlenika a u organizaciji kompanije Kolektiv. 

Konferencija je namijenjena svima koji se bave vođenjem i razvojem zaposlenika u privatnom i javnom sektoru: direktorima, menadžerima, vlasnicima kompanija, HR profesionalcima, tim liderima i voditeljima odjela.

Zvijezda konferencije je Karin Volo, stručnjakinja za angažiranost zaposlenika, osobni i organizacijski razvoj, te autorica bestseller-a Engage! Karin posjeduje više od 15 godina iskustva u radu s internacionalnim Fortune 500 kompanijama na dva kontinenta, te je kroz svoje iskustvo stekla dubinski uvid u procese transformacije organizacijske kulture, upravljanja radnim učinkom i razvoja organizacija. Svojom glavnom misijom smatra uvođenje radosti na radna mjesta. Učesnici konferencije će imati priliku da pored Karin Volo čuju i brojne domaće stručnjake kroz niz predavanja i interaktivne radionice.

Ono što je novitet jeste da će u okviru ovogodišnje konferencije biti dodijeljena priznanja za Najbolje HR prakse. Prethodno je otvoren javni poziv za sve kompanije koje su prijavljivale svoje HR projekte te se i kandidovale za osvajanje priznanja najbolje HR prakse. Riječ je o projektima koje su kompanije implementirale u svom poslovanju te na taj način povećale kvalitet rada svojih radnika i poslovne rezultate kompanije.

Druge objave u kategoriji