Search

Mentoring program IMPAKT: Play team u mentorskoj ulozi za mlade preduzetnike iz YEP inkubatora

Dijana Tepšić i Bojan Dragišić iz Play team-a iz Banja Luke u narednim mjesecima pružati će mentorsku podršku preduzetnicima iz YEP inkubatora poslovnih ideja koji posluju u oblasti marketinga i komunikacija. Rezultat je ovo saradnje Projekta zapošljavanja mladih (YEP) kojeg podržava Vlada Švicarske i Play team-a u organizaciji Play media day koji je okupio preko 1000 učesnika, predstavnika medija, kompanija, kreativnih agencija, institucija i stručnjaka u oblasti marketinga i komunikacija.

IMB Consulting, Studio GD 48 i Media Control marketinške su agencije formirane od strane mladih preduzetnika Irme Terzić, Elmira Krdževića i Kenana Hasića, a u okviru YEP inkubatora poslovnih ideja. Uz podršku mentora raditi će na daljem unapređenju i razvoju poslovanja.

Podsjećamo, mentoring program dio je sistema podrške koja se pruža preduzetnicima iz YEP inkubatora poslovnih ideja uspostavljenog 2018. godine od strane Projekta zapošljavanja mladih (YEP) i 32 lokalne zajednice u BiH  i u sklopu kojeg je podržano osnivanje i razvoj preko 100 biznisa.

Druge objave u kategoriji