Search

Mentoring program IMPAKT: Podrška preduzetnicima u Banja Luci i Prijedoru

Danas se u Banja Luci održava sastanak sa preduzetnicima i preduzetnicama YEP Inkubatora poslovnih ideja u cilju pružanja mentorske podrške. Današnjem sastanku prisustvovali su preduzetnici iz područja Banja Luke i Prijedora. Cilj sastanka bio je utvrđivanje potreba za mentorstvom te ključnih oblasti neophodnih za dalji razvoj poslovanja učesnika YEP inkubatora poslovnih ideja.

Mentorski sastanci do sada su održani na većini lokacija na kojima su realizirane aktivnosti YEP Inkubatora poslovnih ideja. Jedan od ciljeva samog programa jeste i praćenje individualnog rada svakog preduzetnika te ujedno nastojanje da se biznisima pruži dodatna podrška kako bi opstali na tržištu, a naročito u prve dvije godine poslovanja, koje se najčešće identificiraju i kao najrizičniji period poslovanja. 

Projekat zapošljavanja mladih kontinuirano provodi aktivnosti mentorske podrške te je tako i na nedavno održanom Festivalu savremene žene u Tuzli pokrenuo mentoring aktivnosti za preduzetnica YEP Inkubatora poslovnih ideja koje imaju potencijal za izvoz. 

Mentorske aktivnosti se nastavljaju a cilj je stvorititi funkcionalan i efikasan sistem mentorske podrške u BiH.  

Druge objave u kategoriji