Search

Napredak mladih preduzetnika sa svakim danom IMPAKT obuke!

U protekloj sedmici započeli smo sa implementacijom IMPAKT obuke u sklopu Inkubatora poslovnih ideja u Banovićima, Srebreniku, Kaknju, Travniku i Tomislavgradu. U protekloj sedmici održana je i informativna radionica u Općini Novo Sarajevo.

Mladi preduzetnici već su savladali osnove preduzetništva, te su imali priliku testirati svoje trenutne vještine i temperament i na taj način provjeriti da li se one podudaraju sa vještinama i temperamentom velikih svjetskih preduzetnika. “Ovakvi testovi nisu garant uspjeha, ali su oni vjetar u leđa mnogima” rekao je Senajid Đozo izvršni direktor Fondacije i jedan od trenera.

“Naučili smo šta je to poslovni plan i ulogu analize izvodljivosti poslovne ideje” rekao je jedan od učesnika.

Radionice su spoj teorije i prakse, te naša iskustva pokušavamo prenijeti budućim preduzetnicima kako bi oni osnovali samoodržive biznise, a sa ciljem kreiranja konkurentnog tržišta Bosne i Hercegovine. Radionice su interaktivne i jako je važno da budući preduzetnici imaju volju i želju za učenjem i napretkom. Obuka IMPAKT Inkubatora poslovnih ideja je intenzivna i iziskuje posvećenost, a to je jedna od osnovnih karakteristika svakog dobrog preduzetnika.

U ovoj sedmici mladi preduzetnici u Banovićima, Srebreniku, Travniku, Kaknju i Tomislavgradu nastavljaju se penjati ljestvama uspjeha slijedeći naše preporuke, a mladi iz Čelića će u ovoj sedmici osjetiti uzbuđenje koje sa sobom donosi novi početak.

Svim preduzetnicima želimo puno sreće i uspjeha u ostvarenju ciljeva, a sve vas koji to želite postati pozivamo da nam se obratite i uz našu podršku snove pretvorite u stvarnost.

Druge objave u kategoriji