Search

Novi Grad Sarajevo: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Općina Novi Grad Sarajevo i Projekt zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području općine Novi Grad da se prijave za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i Općina Novi Grad sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Poziv je otvoren od 05.01. – 31.01.2018. godine. Popunjen formular i prateće dokumente moguće je predati u pismenoj ili elektronskoj formi. Pismena prijava se predaje u zgradi Općine Novi Grad Sarajevo, kancelarija 232, II sprat, dok je elektronsku prijavu moguće poslati na email adresu elmaler@novigradsarajevo.ba.

Potpuni tekst Javnog poziva dostupan je na web sajtu Općine Novi Grad Sarajevo, gdje je dostupan i formular za prijavu.

Druge objave u kategoriji