Search

Zenica: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Grad Zenica i Projekt zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području grada Zenice da se prijave za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i grad Zenica sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Poziv je otvoren od 10.01. – 10.02.2018. godine. Popunjen formular i prateće dokumente moguće je predati u staroj zgradi Gradske uprave Grada Zenica, Služba za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, stambene poslove i društvene djelatnosti, prvi sprat, kancelarija broj 37, tel: 032/447-792, dok je elektronsku prijavu moguće poslati na email adresu amra.halimic-cogo@zenica.ba.

Potpuni tekst Javnog poziva dostupan je na web sajtu Grada Zenice.

Druge objave u kategoriji